Modern Residential Architectonisch Ontwerp van het Huis

Modern Residential Architectonisch Ontwerp van het Huis

Guymer Bailey Architects gereageerd op de unieke locatie van Runaway Bay in het ontwerpen van een waterfront huis voor een Queensland industrieel. Gelegen op Anglers Esplanade, Runaway Bay, de site over het Broadwater, South Stradbroke Island, en de ingang aan de gracht.

Het huis is voorzien van een holle twee verdiepingen kalksteen metselwerk basis over-gezeild door een drijvende lichtgewicht aluminium mantel dak.

Een schuine band van transparant glas scheidt het dak van de basis waardoor indirect licht aan het overwegend double-volume interne woonruimtes vullen. De woonvertrekken staan ​​informeel gelegd met private ruimten, zoals slaapkamers en badkamers, bereikt op het hoogste niveau door een open houten trappen en bruggen ontworpen met nautische details die het huis kenmerkt.

Een waterpartij over de hoofdingang trekt natuurlijk zonlicht door het water en glas om het huis te verlichten’s welkom. De ruime woonkamer, eetkamer en gecombineerd winter kamer te openen op een veranda en patio om visuele toegang tot het landschap en het weidse uitzicht op het water mogelijk te maken. Andere kenmerken in overvloed: de studie kijkt uit over de dubbele garage met zijn beplant dak, terwijl een reflecterende vijver in de achtertuin ronden tegen de boothelling die de site met het kanaal.

De vorm van het huis vertoont Guymer Bailey’s inzet voor passieve duurzaam ontwerp. Het houdt de thermische massa van de dikke kalksteen metselwerk en de schaduw en zonwerende die door de omgekeerde parasol dak en diep verzonken glazen. Andere dergelijke functies zijn onder meer zonnepanelen en ondergrondse betonnen watertanks voor irrigatie en grijs watergebruik.

Opdrachtgever: Particulier
LOCATIE: Runaway Bay, Queensland
Projectteam: Tim Guymer, Stan Chrenkoff
Fotografie door: Scott Burrows

TAGS: ABC TV Dream Build, moderne Australische Architectuur, Sustainable Living, WoonArchitectuur, Brisbane Architect

Casuarina Beach House biedt haar bewoners een toevluchtsoord weg van de stad levensstijl en een thuis weg van huis. Guymer Bailey Architects begon met zijn ontwerp met herinneringen aan de intimiteit en ontspannen levensstijl in verband met een traditionele strand Shack. Het ontwerp geeft genade om een ​​eenvoudige structuur met grote luchtige woonruimtes en rustig langs de kust vervulling.

The Beach House kijkt goed naar hoe een gebouw nodig heeft om aandacht te besteden aan richtlijnen die Casuarins behouden’s uniciteit, terwijl het reageren op het klimaat. Guymer Bailey’s zich daarom inzetten voor een vorm die zou minimaliseren overschaduwen in het zuiden en rekening te houden met de lange, smalle aspect van de site.

Casuarina Beach House speelt in op het lokale klimaat, gebruik te maken van schermen en vier gebogen bladen over de gehele lengte van het noorden gerichte glazen vliesgevel filter en controle zon penetratie in het gebouw. Deze bladen bieden een doezelrand om het volume van het huis, waarbij een evenwicht zijn aandeel en vervolgens uit te breiden om de sociale ruimtes op het strand einde van de Tweede Kamer.

De stroom van natuurlijke bries door de woning, werden ook zorgvuldig overwogen, samen met de selectie van duurzame materialen die geschikt zijn voor de hardheid van de ligging aan de kust zijn. Het succes van dergelijke projecten kan het beste worden gemeten in de tevredenheid en lange termijn vriendschap die zich ontwikkelen met uw klanten, en dit is een goed voorbeeld.

Opdrachtgever: Particulier
LOCATIE: Casuarina Beach, QLD
Projectteam: Tim Guymer, Ralph Bailey, Nick Josephsen
Fotografie door: Scott Burrows

TAGS: Amazing Beach Homes, WoonArchitectuur, Inspiring Home Design

Toen Guymer Bailey werd gevraagd om de Malvern Residence ontwerpen, kregen we de kans om een ​​luxe huis te creëren in de exclusieve voorstad van Melbourne Malvern aangeboden. Het ontwerp stijl is eenvoudig, geometrische en modern tot de Federatie en Victoriaanse erfgoed van het Toorak Malvern gebied te respecteren.

De ouder’s retraite is er trots op zijn plaats aan de voorkant van de site, met uitzicht naar het noorden met uitzicht op Malvern en Camberwell vanuit de slaapkamer en een balkon. Natuurlijk licht vanuit het noorden verlicht de retraite’s ensuite, compleet met een dubbele douche en een bubbelbad.

Guymer Bailey geplande het huis met een twee verdiepingen tellend centrale binnenplaats die natuurlijk licht laat in het huis, terwijl het verstrekken van een centraal punt voor de functie trap zorgvuldig gedetailleerd in donkere walnoot. Toegang vanaf de bovenkant van de trap naar de bovenliggende’s retraite is via een brug, opgehangen over de binnenplaats. ruim kinderen’s slaapkamers en een eigen studie hoekje zijn ook boven gelegen aan de achterzijde van het pand, met uitzicht op de achtertuin en de heuvels in de verte.

De formele salon en eetkamer het centrum van het huis, die uitkomen in binnenplaatsen aan beide zijden. Een grote open woonkamer en keuken open op de eigen achtertuin geplaveide binnenplaats aan een informele ruimte voor het dagelijks leven te bieden.

CLIENT: Sapphire Constructions
LOCATIE: Malvern, VIC
Projectteam: Kavan Applegate
Fotografie door: Bennison Mackinnon

Tags: modern Home Design, Residential Architecten

Bij het ontwerpen van een woning in de oude voorstad van Brisbane Red Hill, Guymer Bailey geconfronteerd met vier uitdagingen: de site was steil en western; de straat was smal; veel van de huizen stonden onder een Demolition controleverordening waarin de Local Autoriteit eiste een ontwerp dat geschikt is het karakter behuizing van de straat; en ten slotte, de eigenaren zeker wilde “iets moderns”niet “reproductie koloniale of begin Queensland”, En niet weatherboards of afschuining boards.

Daarom Guymer Bailey gereageerd met een ontwerp met: gesmolten metselwerk wit geschilderd, die historisch kenmerkt residentiële ontwerp in Brisbane; traditionele maat orb daken en zeilen om de vrijdragende bovenste verdieping open haard en rookkanaal; schuine hardhout verticale batten privacy schermen om ramen, balkon en veranda relingen; en ten slotte, in de zon controle schermen opnieuw te maken van de gelaagde look van traditionele huizen, terwijl ook het dienen als functioneel design elementen.

De woning is ontworpen meer dan twee functionele niveaus:

gt; Ten eerste, de keuken, woon- en eetkamer ruimtes op de bovenste verdieping open op een grote veranda gebied onder een drijvend dak met een plafondventilator om te profiteren van de uitstekende uitzicht over Brisbane voorsteden en het westen aan de bergen. De drijvende dak is een Guymer Bailey handtekening designkenmerk het verstrekken van een hogere ruimte over de externe veranda aan flow-through ventilatie aan te moedigen.

gt; Ten tweede, het lagere niveau bevat familie, Rumpus en werkgebieden met een aparte keuken en wasserij opening op een ronde zwembad met een spa-strand. Het lagere niveau is geschilderd een donkere houtskool om het uiterlijk van een huis te creëren “drijvend” boven het platform.

Opdrachtgever: Particulier
LOCATIE: Red Hill, Queensland
Projectteam: Ralph Bailey, Dania Mira
Fotografie door: Byrne Images

TAGS: Hedendaagse Huizen, modern design, huis Architecten

Deze residentie in Brisbane’s westelijke voorstad, The Gap, is een huis ontworpen door architecten met verve en toewijding voor een architect. Het huis geeft veel creatieve architectonische en landschap principes die de geloofsbrieven en de reputatie van Guymer Bailey te onderscheiden.

Deze residentie is een architect’s eigen huis en geeft de pijn en de passie wanneer een architect ontwerpen voor zichzelf. Het huis belichaamt veel van de ontwerp principes gewaardeerd en aangehangen door Guymer Bailey Architects en Landschap.

Deze residentie flankeert een regenwoud kreek op een 2575 vierkante meter vlak terrein. De residentie is een lange rechthoekige doos, in wezen één kamer diep, georiënteerd op de ochtendzon en noordoosten wind op het grote veranda grenzend aan de woonkamer en een keuken op te vangen. Het ontwerp wordt gedreven door principes ecologische duurzaamheid, door het gebruik van materialen die een lange levensduur hebben en weinig onderhoud.

De drukke straat voorgevel van de woning is een lege, geluidsisolerende wand bekleed met verzinkt gegolfde stalen platen met drie bands van de witte gegolfde stalen platen en opaal polycarbonaat golfplaten. De skillion dak zweeft over deze muur gescheiden door een smalle, beglazing venster met de volledige lengte van de muur. dit façade anticipeert op de rest van het huis, die is overdekt en extern bekleed met zink stalen golfplaten. Brede, ongevoerd dakranden schaduw van de glazen wanden en de bescherming te openen ramen. Al de voornaamste woonruimtes hebben grote volledige hoogte ramen die de interne ruimtes met de externe landschap om een ​​goede dwarsventilatie bieden. De voortzetting van de vloer en koof materialen door de volledige hoogte glazen wand versterkt deze visuele link.

De belangrijkste levende gebeurt in een double-volume ruimte over het hoofd gezien door de master bedroom. Een standalone open haard met roestvrij stalen schoorsteen verwarmt zowel de bovenste en onderste ruimten effectief op koude winteravonden. Een thermische schoorsteen, geïntegreerd in het trappenhuis, culmineert aan de top van het dak skillion worden uitgerust met drie roterende ventilatoren. Door het openen en sluiten van de verstelbare ventilatieopeningen in de zomer en winter, deze schoorsteen verwarmt of koelt de residentie. De noordwestelijke hoek glazen wand vangt het uitzicht op zowel de aangrenzende parken en heuvels in de verte. Overmatige warmte versterking wordt verminderd door de schuine wand van de uit het lood en het gebruik van warmte-absorberende glas en loodrecht op elk draagprofiel vaste aluminium lamellen.

Heldere afgewerkte ironbark wordt gebruikt in zowel de vloeren en vloeren, alsmede de plinten raam- en afwerking. Dienovereenkomstig, de interne en externe trappen zijn gegalvaniseerd stringers met Ironbark treden en leuningen, en roestvrij stalen kabel balustrades.

Meer dan 35.000 liter regenwater opslag levert water voor toiletspoeling en irrigatie.

Opdrachtgever: Particulier
LOCATIE: The Gap, Queensland
Projectteam: Ralph Bailey, Stan Chrenkoff
Fotografie door: Scott Burrows

TAGS: Hedendaagse architectuur, interieur, Landschapsarchitect, Geweldig Architectuur

Guymer Bailey ontwierp de Kingfisher Bay Resort verblijf voor een prominente Hervey Bay makelaar en huis bouwer in lijn met onze inzet voor milieu-ontwerp past bij een regio en het klimaat, de eerlijkheid van de expressie van de structuur, en vervaardigd detaillering. Ons ontwerp is voorzien van een samenvoeging van gelede piramide, gebogen en skillion daken, lichte stalen stutten en kabels, gekleurd natuurlijke hardhout Weatherboard muren en schermen, naar Queensland tropische kust volkstaal gebruiken. Dit is een nautisch thema—het eerst te zien in de Kingfisher Bay Resort—naar onze speciaal ontworpen en ontwikkeld aansluitingen en bevestigingen vertonen.

Een verhoogde infinity rand zwembad is ingebed in de massa van de gebouw omgeven door private onderhoudend gebieden. Het zwembad met zijn stalen structuur blootgesteld toont een inside-out hout boot waaruit water ronden vrijelijk over de rand te suggereren dat drijft in de oceaan. Het zwembad ligt om toegang te winden over het water en laat afkoelen voordat de lucht komt in de natuurlijk geventileerde woning.

Het complex bestaat uit vier slaapkamers, twee op de grond, en twee op de bovenste verdieping met de master bedroom grenst aan een kleedkamer en een eigen badkamer met bubbelbad. Er zijn twee badkamers, een bar, twee aparte woonruimtes met een eigen outdoor onderhoudend gebieden gericht op het zwembad.

Guymer Bailey ontworpen het huis naar de groene inheemse Australische tropische landschap past met zijn voortuin het nabootsen van de vorm van het zwembad. De groene gazons te integreren met gedetailleerde geometrische bestrating.

PUBLICATIES:
gt; Een Steel Solutions – uitgave 3 – 300 plus Hervey Bay House

AWARDS:
gt; House of the Year – Master Builders Wide Bay Burnett Regio – 2001

Opdrachtgever: Particulier
LOCATIE: Hervey Bay, Queensland
Projectteam: Tim Guymer, Stan Chrenkoff
Fotografie door: Michelle & Colin Clarke

TAGS: Contemporary Architecture, Landschapsarchitect, Modern House Design, bekroonde Huizen

Guymer Bailey ontwierp de familie-uitje voor een succesvolle Australische fabrikant in reactie op de idyllische afgelegen bergachtige omgeving in de buurt van Mapleton. Om de spectaculaire omgeving en het omliggende inheemse vegetatie te benadrukken, hebben we de gebouwen aan de rand van een 60 meter hoge helling naar een vallei met een geschorst zwembad de zwaartekracht te trotseren onder beschutting van de boom baldakijn.

In het ontwerp, Guymer Bailey vertaalt onze Queensland volkstaal op deze site aan te passen met behulp van onze ecologische duurzaamheid vaardigheden. Drie paviljoens verbonden door loopbruggen commando zowel een panoramisch uitzicht en close-up aspecten van de boom baldakijn. Natuurlijk licht en cross ventilatie worden gevangen door het uitgebreide gebruik van lamellen en luifel ramen, evenals pop-up daklichten.

De keuze van natuurlijke materialen helpt de verbinding tussen de architectuur en het ongerepte milieu. Gespot gom is gebruikt door het hele huis, het verstrekken van een textuur contrast met de lokale basalt stenen sokkel en golfplaten stalen dak. Guymer Bailey’s aandacht voor aansluitingen en detaillering is duidelijk te zien, zoals te zien in de structuur en de roestvrij stalen kabel kruis schoren.

Onze milieu-referenties worden weergegeven door de voetafdruk van het huis wordt ontworpen de natuurlijke plaats landschap niet te verstoren. Ook alle nieuwe aanplant is inheems in enig bewijs van inbraak te verhullen. On-site dammen capture regenwater gebruikt voor irrigatie, en gerecycled voor gebruik in het zwembad.

Opdrachtgever: Particulier
LOCATIE: Mapleton, QLD
Projectteam: Tim Guymer, Stan Chrenkoff, Miriam Warr, Charlie Guymer
Fotografie door: Guymer Bailey Architects

TAGS: Contemporary Architecture, Sustainable Living, Modern Ontwerp van het Huis

Toen Guymer Bailey werd gevraagd het ontwerp een heuveltop residentie op het platteland van Duranbah uitzicht op de pittoreske kustlijn van het noorden van New South Wales, verdienden we de mogelijkheid om een ​​ecologisch verantwoorde huis te bouwen in een natuurlijke Australische bush setting.

Guymer Bailey besloten om een ​​indoor / outdoor leefomgeving geschikt is om een ​​regio waar zomer en winter temperaturen variëren weinig te maken. Ontworpen als twee paviljoens omwikkelen rond een centrale binnenplaats / onderhoudend gebied, elk paviljoen is een kamer diep natuurlijke cross ventilatie en directe toegang tot veranda’s en de centrale binnenplaats bieden. Dit ontwerp maakt het mogelijk uitzicht vanuit elke kamer.

De belangrijkste paviljoen is het principe woning opvang van zowel woon- en slaapgedeelte functies. De secundaire paviljoen bevat gastenverblijf daarmee het behoud van privacy voor de slaapvertrekken, terwijl informele gezamenlijk gebruik van de woon-en uitgaansgebieden.
Guymer Bailey daarom een ​​verscheidenheid aan contradistinctive daken en “drijvend” luifels aan indoor / outdoor woonruimtes die sympathiek met de natuurlijke bush omgeving te creëren.

De rondingen van de daken passen bij de functies van de interne planning, het creëren van hoogte en ruimte in de gemeenschappelijke ruimtes. Dak randen leiden het oog in de richting van de kust. Lagere plafonds in enkele bezetting ruimtes creëren een sfeer van beschutting en privacy.

Opdrachtgever: Particulier
LOCATIE: Duranbah, Queensland
Projectteam: Ralph Bailey, Wayne Gamble
Fotografie door: Guymer Bailey Architects

TAGS: Environmental Sustainable Design, Landscape Architect, eigentijds design

Bron: www.guymerbailey.com.au


Read more

  • Residential Solar Window Shades

    Residential Solar Window Shades interieurs van vandaag zijn vol van ramen, dat is een mooi ding! Echter, zoals iedereen die heeft geleefd met veel ramen kunnen getuigen, samen met glas komen…

  • 21 leuke feiten over het Witte Huis s Grounds

    21 leuke feiten over buitenruimten van het Witte Huis Door Lisa Hallett Taylor. zwembad patio Expert Zuid-Californië inheemse Taylor had geen andere keuze dan om het landschap ontwerp houden:…

  • Engels huisje huis plannen van oude huisjes

    Engels Cottage House Plans Ontdek de evolutie van het Engels huisje huis plannen en meer informatie over het maken van uw eigen Engels cottage plannen. Engels huis plannen huisje begon met de…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 + twenty =